Politica de confidentialitate

S.C. Flupec S.R.L. este înregistrată la Autoritatea Națională de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal nr. .

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. Flupec S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: reclama, marketing, publicitate și servicii de comunicații electronice.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare la îndeplinirea scopului specificat mai sus. Refuzul dvs. determină ne-informarea dumneavoastră cu privire la produsele, serviciile, evenimentele și/sau campaniile publicitare, organizate de S.C. Flupec S.R.L.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai persoanei vizate ca operator de date cu caracter personal înregistrată la Autoritatea Naționala de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Dacă nu doriți să primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. Flupec S.R.L. debifați căsuța “Abonare Newsletter”.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți, în mod gratuit și fără nici o justificare, prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C. Flupec S.R.L., str. Zidului Nr.3 Sibiu și la adresa de e-mail marketing@flupec.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state din străinătate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

În cazul în care, prin procesarea datelor furnizate de dumneavoastră către subscrisa, considerați că v-a fost adusă o atingere oricărui drept de care beneficiați în temeiul legislației relevante în vigoare, vă puteți îndrepta cu o plângere scrisă, datată și semnată către:

Operator – S.C. FLUPEC S.R.L.

Sibiu, Zidului 3

marketing@flupec.ro

În cazul în care în termen de 15 zile de la înaintarea cererii către operator, nu primiți un răspuns scris la solicitarea dumneavoastră (cu excepția cazurilor în care o întârziere ar cauza un prejudiciu iminent și ireparabil), vă puteți îndrepta cu o plângere scrisă, datată și semnată către:

Autoritatea Națională de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Adresa : B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, 010336 București, România.

e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

tel: +40.318.059.211;

fax: +40.318.059.602;

Pentru mai multe detalii puteți consulta pagina de internet: www.dataprotection.ro

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-ulflupec.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fișiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plasează pe hard-disk-ul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele și preferințele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, și pentru a personaliza paginile în funcție de vizitator. Aveți opțiunea de a seta browserul astfel încât sa respingă cookies. În acest caz însa, va exista un impact negativ asupra navigării pe site-ul nostru.

Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de către Google, accesând pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google sau accesând pagina de dezactivare Network Advertising Initiative.

 

01.10.2014

Contacteaza-ne!

office@flupec.ro Afiseaza e-mail

0269 206 138 Afiseaza nr. tel.

Aboneaza-te la Newsletter !
Catalog Gratuit +
2% Discount!

Aboneaza-te la newsletter pentru un voucher cu 2% discount pentru prima comanda.